У Києві підлітків сильно порізали ножем: неадеквату не сподобалася їх гучна розмова

У четвер, 9 липня, у Києві під час словесної суперечки молодик завдав ножові поранення двом підліткам. Конфлікт виник через те, що неадеквату не сподобалося, як хлопці розмовляють. Зловмисника затримано. Про це повідомили у поліції Києва.

Інцидент стався на проспекті Леся Курбаса. Між трьома хлопцями виник конфлікт через те, що один із них зробив зауваження двом іншим, які, проходячи повз, голосно розмовляли. В результаті сутички нападник завдав підліткам ножові поранення, їх госпіталізували до медичного закладу.

"Конфлікт розпочався з того, що один з перехожих зробив зауваження двом іншим, які, проходячи повз, голосно розмовляли. Неповнолітнім перехожим це не сподобалася, і вони зупинилися для з’ясування відносин, у ході чого молодик наніс опонентам ножові поранення грудної клітини та руки. Під час проведення оперативних заходів правопорушника затримали неподалік місця вчинення злочину. При поверхневій перевірці у нього виявили та вилучили ніж, який направили на експертизу. Затриманим виявився раніше не судимий місцевий мешканець, 1997 року народження, який у скоєному зізнався", - йдеться в повідомленні.

Слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні злочину та судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у сумі 84 тисячі гривень.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення