У Києві підліток жорстоко побив ровесника через дівчину

 СЕГОДНЯ

У Києві підліток через дівчину свого товариша побив незнайомця.

Таким чином хлопець хотів допомогти другові, дівчину якого нібито образили. Наразі підліток під арештом, а потерпілий – у лікарні.

До чергової частини Оболонського управління поліції надійшло повідомлення від лікаря про те, що в медичному закладі перебуває 16-річний хлопець з розбитою головою. За словами потерпілого, тілесні ушкодження він отримав під час бійки з незнайомцем.

Коли вони зустрілися біля школи, невідомий спочатку пирснув йому в очі газовим балончиком, а потім, повалив на землю і побив. Після цього підліток пішов у невідомому напрямку, а потерпілий – у школу.

Згодом йому стало погано – і співробітники навчального закладу викликали "швидку". Наразі неповнолітній киянин знаходиться під наглядом лікарів.

Співробітники карного розшуку Оболонського управління поліції встановили і затримали вдома хлопця, на якого вказав потерпілий і очевидці події.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією за ч. 1 ст. 121 (Умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років тюремного ув'язнення.

Проводяться необхідні слідчі дії.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення