У Києві пішохід штовхнув велосипедиста під вантажівку, йому розірвало голову: сплили нові подробиці (відео)

У Києві на Кільцевій дорозі сталася смертельна ДТП за участі велосипедиста та вантажного автомобіля. Аварія сталася у вівторок після 17:00, проте і сьогодні продовжують з’являтись нові подробиці про подію.

Пішоход в стані сильного алкогольного сп’яніння штохнув велосипедиста на проїжджу частину просто під вантажівку. Очевидці уточнюють, що пішохід зробив це не спеціально, просто був дуже п’яним. Прилад Драгер показав у нього 1.41 проміле.

Винуватця аварії затримав чоловік, який у момент аварії опинився неподалік. Перші хвилини після трагедії зафіксував відеореєстратор:

Пішохода 1973 року народження, через якого загинув велосипедист, затримали. Поки рідні, медики і поліцейські метушились навколо загиблого, винуватець аварії заснув.

"Водій вантажного автомобіля поїхав з місця події. Його зупинили. Він стверджує, не знав, що когось збив: ймовірно, удар прийшовся в задню частину кузова. Велосипедист 1993 року народження при падінні вдарився головою об бордюр, отримав черепно-мозкову травму. Частина мозку випала на асфальт. Смерть наступила миттєво", - повідомляє dtp.kiev.ua.

Велосипедистка, яка бачила трагедію на власні очі, також розповіла, що поліція та швидка допомога приїхали за 20 хвилин. Лікарям залишалось лише констатувати смерть 27-річного кермувальника, який був без шолома. Загиблим виявився лікар-травматолог 7-ї лікарні. На місце трагедії прибув батько загиблого чоловіка.

ДТП на Кільцевій дорозі у столиці: батько прощається з сином - лікарем-травматологом

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення