У Києві п'яна мати загубила малолітню дитину

У Києві правоохоронці розшукали малолітню дитину, яку загубила п’яна мати. Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

"У Києві правоохоронці розшукали малолітню дитину, яку загубила п’яна мати... До чергової частини Дарницького управління поліції надійшла інформація про зникнення малолітньої дитини. Мати дівчинки повідомила, що вони відпочивали у Парку партизанської слави та за невідомих обставинах зникла її донька”, — йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що на місці події поліцейські встановили, що заявниця, 34-літня мешканка Київської області, приїхала з донькою до столиці провідати родичів. Дорослі під час спілкування не помітили зникнення дівчинки.

Як повідомив начальник сектору ювенальної превенції Дарницького управління поліції Олександр Міщенко, дитину знайшли протягом восьми годин пошуків.

“Вранці ми розшукали дівчинку у жінки, з якою працює її матір. З’ясувалося, що біля 16.00 год. під час святкування зустрічі з родичами, жінка залишила доньку на вулиці Вересневій. Дівчинка пішла в район станції метро Харківська, де працює її матір продавцем та зустріла там знайому жінку. Вона намагалася зв’язатися з родичами дівчинки, але на дзвінки ніхто не відповідав”, — розповів Міщенко.

Також правоохоронці передали дитину матері та склали на неї адміністративний протокол за ст. 184 (Невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення, санкція якої передбачає сплату штрафу.

Окрім того, адміністративні матеріали направлено до суду для прийняття рішення згідно чинного законодавства.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення