У Києві п'яний чоловік відзначився небезпечною прогулянкою по балконах (фото)

В ніч на 7 листопада в Києві п'яний чоловік намагався залізти у вікно квартири на 5-му поверсі. Виявилося, що у чоловіка був напад "білої гарячки", тож втихомирювати його довелося патрульним. Про це повідомляє "Київ Оперативний" у Facebook.

Інцидента стався в житловому будинку на вулиці Шумського о 2-ій годині ночі.

Постраждалі від втручання чоловіка розповіли, що почули вночі наполегливий стук у вікно квартири на 5-му поверсі і побачили за вікном дивного чоловіка, який тримався лише за гачки для ящика для квітів.

"Викликали поліцію, чекали патруль п'ять хвилин. За цей час чувак ледве тримався за гачки, просив відкрити вікно і видихав пари алкоголю, які було чути навіть через закрите вікно, і лаявся з кимось внизу", - розповіли в мережі очевидці.

Після приїзду патрульних, мешканці квартири відкрили вікно і тільки почали дістати чоловіка, як він вирішив втекти по гачках на балкон сусідів.

Чоловіка упіймали вже в сусідній квартирі, через годину його вже вивели в наручниках.

"З’ясувалося, що у чувака була біла гарячка, забрали в психиатрію. Чувак виявився молдаванином. Він вночі кричав комусь, але мови ми не розуміли", - розповіли в мережі деталі інциденту.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення