У Києві п'яний чоловік встромив ножа в молодого знайомого

 СЕГОДНЯ

У Києві сталася надзвичайна подія: під час сварки чоловік вдарив ножем 24-річного знайомого і зник.

До чергової частини Оболонського управління поліції від лікаря надійшло повідомлення про те, що поруч з будинком на вулиці Маршала Тимошенка надається медична допомога чоловікові з проникаючим ножовим пораненням.

На момент прибуття слідчо-оперативної групи потерпілого з колото-різаним пораненням грудної клітини відвезла "швидка". Зараз він перебуває під наглядом лікарів.

Неподалік від місця події слідчо-оперативна група знайшла ніж зі слідами бурого кольору. Поліцейські з'ясували, що потерпілий відпочивав разом зі своїми товаришами. Через деякий час до компанії підійшов знайомий, і між ними почалася сварка. Внаслідок бійки зловмисник вдарив свого опонента ножем і втік.

За словами очевидців події, обидва чоловіки на момент скоєння злочину перебували в нетверезому стані. Правоохоронці оперативно встановили особу підозрюваного і затримали його за місцем проживання. У скоєному чоловік зізнався.

За даним фактом слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років тюремного ув'язнення.

Зараз 37-річний киянин чекає обрання запобіжного заходу у ізоляторі тимчасового утримування.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення