У Києві п’яний молодик пошматував ножем водія швидкої

У Києві слідчі повідомили про підозру чоловіку за нанесення тілесних ушкоджень водію швидкої. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

"Подія трапилась на початку січня цього року на вулиці Сікорського. Тоді лікарі швидкої медичної допомоги приїхали на виклик, однак пацієнт у стані сильного алкогольного сп'яніння накинувся на водія та завдав йому ножове поранення", - йдеться у повідомленні.

Як розповів начальник Шевченківського управління поліції Ігор Падюк, у ході відпрацювання інформації про злочин правоохоронці встановили особу порушника та затримали його. Ним виявився уродженець Київської області, 2001 року народження.

Слідчі повідомили затриманому про підозру за частиною другою статті 125 Кримінального кодексу України – це умисне легке тілесне ушкодження. Санкція статті передбачає штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадські роботи на строк від ста п'ятдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до одного року, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до двох років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення