У Києві п'яний неадекват влаштував перегони з поліцією: постраждала дівчина (відео)

У ніч на 27 березня в Києві на перетині вулиці Теодора Драйзера і проспекту Володимира Маяковського сталося ДТП за участю двох машин. П'яний водій Toyota намагався втекти від поліції і врізався в автомобіль Mercedes. В результаті аварії постраждала дівчина-водій Mercedes. Подія трапилася близько 23:30. Про це повідомляє Інформатор

"За даними поліції, патрульні намагалися зупинити водія Toyota, однак він не відреагував на вимоги правоохоронців і намагався сховатися. По дорозі він влетів в автомобіль Mercedes.

Після цього водія затримали співробітники патрульної поліції. За кермом Mercedes була 28-річна дівчина, яку госпіталізували в терміновому порядку з серйозною травмою спини.

Під час обшуку правоохоронці виявили в речах водія Toyota пляшку коньяку, в якій залишалося лише трохи спиртного на дні. Також поліція знайшла у чоловіка ваги для вимірювання грамів",-йдеться у повідомленні

На місці події працювали 2 наряди патрульної поліції, слідчо-оперативна група і карета швидкої допомоги. Деталі й точні причини аварії встановлюються.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення