У Києві п’яний тато з передсмертною інтоксикацією не довіз додому сина з дитсадка (відео)

У столиці правоохоронці зупинили п’яного татуся за кермом. Патрульні склали адмінматеріали щодо водія, який напідпитку приїхав по дитину у дитсадок. Щастя, що всі живі, адже у горе-батька, який сів за кермо, у крові 5 проміле алкоголю.

"Охоронці порядку отримали виклик про адміністративне правопорушення у Святошинському районі. Заявник повідомив, що дуже п'яний чоловік вийшов з авто та пішов у дитячий садочок", - розповіли у патрульній поліції столиці.

Прямуючи на місце події, інспектори виявили транспортний засіб Geely, який порушував правила дорожнього руху та створював аварійні ситуації на дорозі. Тож поліцейські зупинили його. Це і був автомобіль, який описав заявник.

За кермом перебував 35-річний киянин з явними ознаками алкогольного сп'яніння, а в салоні сидів 5-річий хлопчик, якого чоловік забрав додому.

Охоронці порядку запропонували громадянину пройти огляд на стан сп'яніння. Прилад Драгер показав більше ніж 5,00 проміле.

Патрульні відсторонили водія від керування та склали стосовно нього протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) КУпАП, а дитину передали матері.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення