У Києві п'яний водій влетів у Volkswagen та втік з місця ДТП (фото)

У Києві п'яний чоловік на Hyundai влетів у Volkswagen на стоп-лінії та утік з місця ДТП. Про це повідомляє Патрульна поліція Києва.

"На Голосіївській площі небайдужі громадяни помітили пошкоджений автомобіль Hyundai, який не міг зрушити з місця. Поспілкувавшись з водієм, вони зателефонували на лінію 102 й повідомили, що керманич перебуває в стані алкогольного сп'яніння", - йдеться в повідомленні.

Патрульні, прибувши на місце події, запропонували чоловіку пройти огляд у встановленому законом порядку, на що той відмовився.

Інспектори попередньо з'ясували, що пошкоджений автомобіль раніше влаштував ДТП на проспекті Академіка Глушкова. Зі слів очевидців події, Hyundai виїхав на зустрічну смугу, де суттєво пошкодив автомобіль Volkswagen, що стояв на стоп-лінії. Після ДТП водій Hyundai здав назад і поїхав з місця аварії.

На 48-річного чоловіка патрульні склали протоколи за ст.130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння), за ст.124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), за ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) КУпАП.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення