У Києві побили луганського сепаратиста Арсена Клінчаєва

Луганський сепаратист Арсен Клінчаєв, який організував погроми і заворушення в Луганську навесні 2014 року, а також піднімав російський прапор над будівлею Луганської облради, був побитий в Києві. Про це повідомляється на сайті колишнього депутата Верховної Ради Володимира Олійника, який виїхав з України до Росії, рятуючись від правосуддя.

На сайті також викладено фото потерпілого. У тексті говориться, що Клінчаєва побили біля під'їзду його будинку троє невідомих. В даний час він у важкому стані перебуває в лікарні. За іншими даними, Клінчаєва побили в одному зі столичних ресторанів, де він посварився з відвідувачем. Арсен Клінчаєв відомий своїми радикальними антиукраїнськими поглядами.

У березня 2014 він закликав мешканців Луганська озброюватися і воювати проти України. Після цих закликів у місті почалися військові дії, які призвели до загибелі декількох тисяч чоловік. Після початку зіткнень в Луганську Арсен Клінчаєв виїхав до Києва, де проживає в даний час. Як нещодавно вдалося з'ясувати журналістам, Клінчаєв володіє трьома квартирами в столиці.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення