У Києві побили стендап-коміка через жарти про “традиційну українську сім’ю”

У Києві невідомі молодики напали на сценариста та співведучого “Телебачення Торонто” Єгора Шатайла. Про це повідомили на сторінці “Телебачення Торонто” у Facebook.

“На нашого сценариста та співведучого Єгора Шатайла напали кілька десятків людей, повалили його на землю та залили обличчя газом”, — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що подія сталась в понеділок, 14 вересня, перед виступом Єгора на стендап-концерті в Києві. Напередодні Шатайло зробив допис у Facebook з анонсом свого стендапу “про збитковість традиційної української сім’ї, яку треба закрити, як Тетчер шахти і вкладати бабки в інновації”.

Як повідомили на Facebook сторінці “Телебачення Торонто”, “кілька десятків молодиків” прийшли на анонсований стендап-концерт і “напали на нього (Єгора Шатайла, — ред.) (розпилили газ у обличчя, змусили вибачитись перед народом України, повикрикували щось проти ЛГБТ) і впорядковано втекли. А потім мужньо повернулися до Єгора у коментарі під постом, щоб позловтішатися”.

У повідомленні зауважили, що з Єгором Шатайло “все нормально”. “Він відійшов від стресу та навіть виступив на концерті”, — уточнили у повідомленні.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення