У Києві побили та викрали хлопця

 УНН

У Києві поліція відкрила кримінальне провадження за фактом побиття та викрадення хлопця через дівчину. Про це повідомили у прес-службі поліції Києва.

Так, до Печерського управління поліції із заявою звернувся 20-річний місцевий житель, який повідомив, що його побили, а потім викрали. За вказаною адресою терміново прибула слідчо-оперативна група. Заявник розповів правоохоронцям, що біля центрального входу у торговельний центр до нього підійшов знайомий. Чоловік наполегливо просив не спілкуватися із їхньою спільною подругою та запропонував заявнику проїхатися разом із ним. Почувши відмову, зловмисник наніс хлопцю кілька ударів, силоміць посадив у авто і привіз до невідомого приміщення. Зі слів заявника, його утримували в гаражі, в середині якого був безлад та купа розкиданих речей.

Зловмисник утримував заручника близько доби, постійно переконуючи останнього не спілкуватись із їх спільною знайомою. Зо словами постраждалого, викрадач наполягав на тому, що хлопець винен йому три тисячі доларів та мусить їх віддати протягом місяця, а у випаду відмови або затримки строку передачі коштів — сума подвоюватиметься.

Ввечері наступного дня зловмисник відпустив заручника та запропонував підвезти його до зупинки громадського транспорту.

За фактом справи розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України, санкція статті передбачає до трьох років ув’язнення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення