У Києві побилися новий депутат Ради з колишнім нардепом – ЗМІ

 СЕГОДНЯ

Допоки у Верховній Раді депутати знімають недоторканність і вирішують інші важливі питання, в одному з київських ресторанів з'ясували стосунки за допомогою кулаків новий народний обранець і колишній нардеп з восьмого скликання.

Про це повідомляє з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

Стало відомо, що інцидент стався ввечері 2 вересня в одному з ресторанів на Дніпровському узвозі – побилися нардеп 8-го скликання від "Батьківщини" Руслан Богдан і депутат нинішнього 9-го скликання від "Європейської солідарності" Сергій Алєксєєв. Джерело повідомило, що між ними зав'язалася сварка, яка переросла на бійку, після чого була викликана поліція.

Після цього Алєксєєву знадобилася медична допомога – лікарі констатували злам ребра і численні забої голови і тулуба. Зараз вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 296 КК України (хуліганство).

Відзначимо, український парламент завжди був емоційним і з характером, іноді навіть бійцівським. Причому – незалежно від складу. За статистикою, масштабна бійка в сесійній залі відбувається раз на рік. Найчастіше билися за президентства Януковича. Іноді все закінчується стусанами один одного, а іноді й на ремонт доводилося витрачати мільйони з кишень платників податків.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення