У Києві побилися водій та пішохід-журналіст

 Канал 112

У Києві на вул. Дегтярівській напередодні ввечері сталася бійка між журналістом інформаційного видання та водієм

"Ввечері в чергову частину Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення, що на проїжджій частині виник конфлікт між водієм і пішоходом, а потім почалася бійка. На місце події виїхав наряд патрульної поліції та слідчо-оперативна група територіального управління. До правоохоронців спочатку звернувся 34-річний громадянин, кореспондент одного з інформаційних агентств", - повідомляють в поліції.

За інформацією правоохоронців, який звернувся розповів їм, що побачив на дорозі іномарку, яка рухалася з порушенням правил дорожнього руху і створювала перешкоди для пішоходів. У зв'язку з цим він зробив зауваження водієві. Після чого той вийшов з салону і влаштував сварку, яка переросла в бійку. В результаті журналіст постраждав.

"У свою чергу і 33-річний водій автомобіля Volkswagen Touareg також написав заяву про його побиття невідомим, в результаті чого він дістав перелом руки", - додали в поліції.

За фактом події відкрито кримінальні провадження за ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) та ст. 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Обставини події встановлюються.

Зазначимо, найімовірніше, одним з учасників конфлікту став журналіст Євген Головатюк, який написав про інцидент у Facebook.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення