У Києві почали блокувати телефонні номери

 СЕГОДНЯ

У департаменті благоустрою Київської міської державної адміністрації повідомили, що в столиці вже почали боротися з незаконною рекламою. Для цього використовують систему автодозвону.

"Протягом останніх двох тижнів заблоковані 522 номери телефонів, які вказані на незаконно розміщених оголошеннях. Такий захід очистить місто від неестетичних оголошень, які кияни бачать на вулицях столиці на кожному кроці", – повідомив начальник управління контролю за благоустроєм КМДА Тарас Панчій.

За його словами, для боротьби із самовільним розміщенням рекламних оголошень на зупинках, стовпах та інших елементах благоустрою розроблено ефективну систему автодозвону. Чиновник уточнив, що на номер телефону, вказаний в оголошенні, безперервно здійснюються дзвінки з інформуванням про порушення Правил благоустрою і вимогою негайного усунення порушень.

Автодозвон проводиться безперервно до моменту усунення рекламодавцем порушення і сплати штрафу до міського бюджету в розмірі до 1700 гривень.

"Система автодозвону довела свою ефективність. Лише за 2 тижні складено 10 адміністративних протоколів на 17000 грн", – говорять в департаменті.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення