У Києві поліцейські влаштували справжню погоню за BMW (відео)

У столиці патрульним довелося переслідувати автомобіль BMW, водій якого пришвидшував рух і намагався втекти від правоохоронців. Як повідомили у Патрульній поліції Києва, водій, якого зрештою вдалось зупинити, мав ознаки алкогольного сп'яніння.

"Уранці 10 грудня на вулиці Великій Васильківській увагу патрульних привернув транспортний засіб BMW, який на великій швидкості проїхав перехрестя на червоний сигнал світлофору. Поліцейські рушили за порушником, але керманич не мав наміру зупинятись й навпаки пришвидшив рух, чим створював небезпеку іншим учасникам руху", - йдеться у повідомленні.

Інспектори передали орієнтування на автомобіль іншим екіпажам.

BMW вдалось виявити у Солом'янському районі на вулиці Протасів Яр. Під час спілкування з водієм охоронці порядку помітили явні ознаки алкогольного сп’яніння. Пройти огляд на стан сп'яніння громадянин відмовився.

Патрульні склали на 20-річного водія протоколи за ч. 1 ст. 130 (керування транспортним засобом у стані сп’яніння), ст. 122-2 (невиконання водіями вимог про зупинку) та постанову за ч. 2 ст. 126 (керування транспортним засобом особою, яка не має права керувати таким транспортним засобом) КУпАП.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення