У Києві поліцейські з гонитвою ловили зухвалих грабіжників на Opel

Патрульні поліцейські оперативно затримали чотирьох чоловіків які, ймовірно, причетні до зухвалого пограбування в Києві. Зловмисники спочатку йшли від погоні на автомобілі Opel, а потім вибігли з машини і намагалися сховатися в промзоні.

Виклик на лінію екстрених служб надійшов у вівторок вдень, 16 квітня. Про це повідомляє Інформатор

Очевидці повідомили, що двоє чоловіків побили перехожого, відібрали у нього особисті речі та зникли на автомобілі Opel. Патрульні поліцейські негайно почали відпрацьовувати територію, куди могли поїхати зловмисники. Вже через кілька хвилин на вулиці копи помітили автомобіль, який підпадав під орієнтування.

На вимогу патрульних зупинитися водій не реагував. Замість цього він збільшив швидкість і створив кілька аварійних ситуацій на дорозі. Поліцейські почали переслідувати автомобіль-утікач і, після невеликої гонитви, зупинили машину шляхом блокування. З Opel вибігли четверо людей, які кинулися навтьоки на територію промислової зони. Однак далеко зловмисникам втекти не вдалося. Поліцейські наздогнали і затримали чоловіків. Всі четверо намагалися чинити опір при затриманні.

Потерпілий упізнав своїх кривдників і повідомив, що саме ці чоловіки побили його і відібрали сумку з документами. Деталі події встановить слідство

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення