У Києві поліцейський врятував чоловіка від страшної смерті: фото

Житель однієї з багатоповерхівок на проспекті Бажана в Києві збирався вистрибнути з вікна, проте поліцейському вдалося поговорити з ним і переконати його не вчиняти суїцид.

Про це повідомляється на Facebook сторінці "Патрульна поліція України".

Як зазначається, житель квартири на 17 поверсі вибрався з вікна і вже сидів на парапеті, готуючись стрибати вниз. Його дружина, яка в цей момент була вдома, викликала поліцію.

Прибулі на місце рятувальники, лікарі і поліцейські намагалися вийти на контакт з чоловіком, однак той повторював: "Життя нікчемне і всі проблеми закінчаться, коли я стрибну". Підійти до чоловіка непомітно було неможливо.

Однак командир роти патрульної поліції Віталій Задорожний вирішив застосувати інший підхід ведення переговорів і розповів чоловікові про свою історію життя і ситуації, які він пережив на службі.

"Віталій знайшов потрібні слова, після яких чоловік вирішив закурити та погодився, що його життя не таке вже й складне. Після відвертої розмови чоловік дав Віталію свою руку та повернувся до квартири. Тепер ним опікуються лікарі", - йдеться в повідомленні.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення