У Києві поранили поліцейського

 СЕГОДНЯ

У Києві під час затримання зловмисників, які влаштували псевдообмінник і шахрайським шляхом заволоділи $25 тис., оперативник поліції отримав поранення.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

Відзначається, що співробітники управління карного розшуку столичної поліції отримали оперативну інформацію про зловмисників, які обладнали фальшивий пункт з обміну валют з додатковим виходом.

"Сьогодні по оголошенню в інтернеті людина домовився з "працівниками пункту" про обмін 25 тис. доларів США за вигідним курсом і приїхав на вулицю Коперника. У приміщенні підприємця зустріла дівчина, провела в кімнату, чоловік-касир забрав долари і нібито вирушив по гривні. У цей момент потерпілого закрили в приміщенні, і касир встиг передати гроші напарнику, який разом з водієм з місця події зникли на Lanos", – розповів начальник Головного управління поліції в місті Києві Андрій Крищенко.

Оперативники спочатку затримали перших двох фігурантів і почали переслідувати автомобіль. Через кілька кварталів працівники правоохоронних органів заблокували Lanos, проте чоловіки відмовилися виходити з машини.

"Врешті-решт, при затриманні один із зловмисників, який мав при собі гроші потерпілого, ножем ударив оперативника. Останньому надали необхідну медичну допомогу, а чотирьох фігурантів доставили в Шевченківське управління поліції. З ними працюють слідчі. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження", – повідомив Крищенко.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення