У Києві при вимкненому світлофорі сталась смертельна ДТП

 УНН

Поліція столиці встановлює причини автопригоди, у якій загинув мотоцикліст. Про це повідомив відділ комунікації поліції Києва

“Дорожньо-транспортна пригода сталася у четвер, 4 жовтня, на перехресті вулиці Скляренка з Петропавлівською площею. Мотоцикліст помер у кареті „швидкої“. Правоохоронці розшукують свідків події”, — йдеться у повідомленні.

Слідчі провели огляд місця аварії та транспортних засобів і встановили попередню інформацію. На момент аварії світлофор на перехресті не працював. Автомобіль SsangYong виїжджав із площі Петропавловської, яка є другорядною дорогою, на вулицю Скляренка, виконуючи маневр лівого повороту. Мотоцикл рухався вулицею Скляренка, позначеною дорожнім знаком “Головна дорога”. Контакт відбувся між передньою частиною мотоциклу та лівим боком автомобіля

Водій мотоцикла — 31-річний киянин — від отриманих у результаті дорожньо-транспортної пригоди травм помер у кареті “швидкої”.

За попередніми даними, 46-річна мешканка Київщини — водій автомобіля — не перебувала у стані алкогольного сп’яніння. Причину та механізм автопригоди буде встановлено під час проведення досудового розслідування.

Кримінальне провадження розпочато за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Свідків автопригоди для надання свідчень просимо звернутися до слідчого управління за телефоном: (044) 271-99-22

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення