У Києві прямо у військовій частині затримали сержанта за продаж марихуани

 Depo

Військова прокуратура Київського гарнізону затримала сержанта-наркоторговця і його постачальника

"Сержант комендантської роти погорів на збуті марихуани на території військової частини в столиці. Зловмисника затримала військова прокуратура Київського гарнізону Центрального регіону України спільно з ГУ по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ і слідчим управлінням ГУ Нацполіціі в Київській області", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці ввечері в четвер задокументували факт збуту військовослужбовцям чотирьох пакетів наркотичної речовини за 1 тис. грн.

"Також 24 жовтня в рамках контролю за вчиненням злочину проведено контрольовану закупівлю у торговця в погонах аналогічної партії, за що він також виручив 1 тис. грн", - повідомили в прес-службі відомства.

Під час обшуків у особи, яка поставляла наркотики військовослужбовцю на продаж, виявили "плантацію" кущів конопель в квартирі. Постачальника зілля також затримали.

В даний час обом фігурантам готують повідомлення про підозру і клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Слідчі дії тривають.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення