У Києві прогримів вибух на трансформаторній підстанції, валить дим (відео)

У Києві сьогодні у дворі одного з будинків по вулиці Голосіївській стався вибух на трансформаторній підстанції, з будки валить дим. Про це у Facebook повідомила синоптик Наталка Діденко, яка живе в будинку, у дворі якого стався інцидент.

"У нашому дворі стався вибух на трансформаторній підстанції. Ми почулиоддразу звук, і побачили дим. Світло пропало, ясно. Поліція прибула буквально через пару хвилин, дуже швидко приїхали пожежники, "швидка" і, здається, патрульна машина", - описує вона те, що відбувається.

За її словами, всі необхідні служби знаходяться поруч, пожежні одразу приготували шланги. Однак не всі мешканці розуміють небезпеку ситуації, до будки з цікавості підходять навіть з дітьми.

"Із людського. З будки йде дим, усі необхідні служби скупчилися поруч, пожежники вже одразу приготували шланги. Дві мами з дітьми два рази проходять саме повз двері, де стався вибух і йде дим. Їм цікаво. А якщо б стався повторний вибух? Там же ще нічого не ясно. У мене нема слів на людську дурість... Ну, й класика - ви бачите на відео, як чітко на надписі "Не парковать" стоїть автомобіль. Це місце дуже вразливе, бо бували випадки, коли з-за таких баранів сміттярі приїжджали і їхали геть, бо не могли під'їхати до баків. І зараз пожежники не могли ближче під'їхати, тягали шланги попри автомобіль, пересовували півсфери", - повідомила Діденко.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення