У Києві раптово закрили станцію метро "Героїв Дніпра"

 dtp.kiev.ua

У неділю, 16 жовтня, приблизно близько 14:30, у Києві, потяги метро на "синій" гілці, не доїжджаючи до кінцевої станції "Героїв Дніпра" - висаджували пасажирів на передостанній станції "Мінська" без пояснення причини

Пізніше працівниками метрополітену було озвучено: "З технічних причин станція метро "Героїв Дніпра" тимчасово закрита", повідомляє Depo.Київ з посиланням на dtp.kiev.ua.

Ще трохи пізніше з'явилося офіційне повідомлення на сайті Київського метрополітену: "Станція Героїв Дніпра закрита у зв'язку з анонімним дзвінком про замінування".

Через деякий час (близько 15:30) станцію знову відкрили і потяги стали ходити в штатному режимі. Офіційне пояснення закриття станції Київського метрополітену - дзвінок про мінування робота поліції і спецслужб по перевірці станції.

Нагадаємо, більше 10 тисяч кияни підписалися під вимогою зупинити будівництво ТРЦ над метро. Але столична влада і її очільник Кличко вважають, що будівництво ТРЦ над метро - абсолютно нормальна річ. Мовляв, потрібно підтримувати інвестора, яким є забудовник станції.

Місцеві мешканці категорично проти цього, але у мерії це питання скеровують у русло, що, мовляв, потрібно приймати інвестора і погоджуватися на зведення торговельного центру.

До речі, у громади перед початком будівництва ТРЦ ніхто не запитував чи підтримують оболонці зведення торговельного центру.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення