У Києві ревнива дружина встромила чоловіку кухонний ніж у груди (фото)

Столичні оперативники затримали жінку, яка через ревнощі поранила ножем чоловіка. Про це повідомили у поліції міста.

"На спецлінію 102 надійшло повідомлення від лікаря швидкої медичної допомоги про те, що з квартири на проспекті Перемоги госпіталізовано 40-річного чоловіка з проникаючим ножовим пораненням грудної клітини. По прибуттю у помешканні правоохоронці провели огляд місця події, звідки вилучили кухонний ніж зі слідами речовини бурого кольору, а також одяг потерпілого, ймовірно зі слідами крові. Усе вилучене направлено на відповідні експертні дослідження", - йдеться у повідомленні.

Провівши необхідні першочергові слідчі дії, поліцейські встановили, що до злочину причетна дружина потерпілого. Як з’ясувалося, подружжя спільно розпивало алкогольні напої, після чого на ґрунті ревнощів між ними виникла сварка. В ході конфлікту дружина взяла у руки ніж та вдарила ним у груди свого чоловіка. Жінку, 1983 року народження, затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, а фігурантці повідомлено про підозру у вчинені злочину. Суд обрав їй запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. За скоєне зловмисниці загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення