У Києві розстріляли джип бізнесмена, який продає паливо Нацполіціі і ДУСі

 Страна

За даними джерел в МВС, вчора о 10 годині ранку на вулиці Цитадельній, 5/9 в Києві, біля власного будинку столичний бізнесмен Вадим Берман виявив свій автомобіль Інфініті, прострелений кулями від невідомої зброї.

Зараз поліція оглядає місце події і розшукує свідків. Встановлюються також мотиви цього злочину.

Берман є директором фірми "ТД Весма", яка за даними з відкритих джерел регулярно виграє тендери на поставку пально-мастильних матеріалів Нацполііціі і Держуправлінню справами. Правоохоронці неофіційно пов'язують розстріл машини Бермана як попередження йому від конкурентів на бензиновому ринку.

За даними Єдиного держреєстру, ТОВ "ТД" Весма "заснований в 2002 році зі статутним капіталом 16 500 гривень. На сьогодні фірма зареєстрована за адресою Київ, вул. М.Грушевського, 28/2, Н / П №43. Основним видом діяльності компанії є оптова торгівля твердим, рідким, газоподібним паливом і подібними продуктами.

На сьогодні засновниками ТОВ "ТД" Весма "є Вадим Берман і Михайло Будник.

Згідно з даними "Вісника держзакупівель" і системи Рrozorro, ТОВ "ТД" Весма "виграло тендерів більш, ніж на 15,5 млн гривень - найбільше замовлень було від "Автобаза Державного управління справами ".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення