У Києві СБУ перекрила великий канал постачання психотропів в Україну (фото)

 СЕГОДНЯ

У Києві Служба безпеки України перекрила Міжнародний канал постачання в Україну особливо небезпечних психотропних речовин з однієї з країн Західної Європи. Про це повідомляють в прес-центрі СБУ.

Організатори каналу кілька років поспіль замовляли сильнодіючі препарати через Інтернет. Щоб уникнути кримінальної відповідальності, ділки дробили посилки на дрібні партії і отримували психотропи в бандеролях з листами і в пластикових упаковках з компакт-дисками, на яких нібито було записане програмне забезпечення.

Зловмисники розповсюджували наркотики через "закладки" в усіх районах столиці. Наркокур'єри фотографували місце, в якому вони залишали замовлення і відсилали фото клієнтам, які розплачувалися з ними через банківські перекази.

Співробітники спецслужби затримали кур'єра в Деснянському районі столиці, коли вона намагалася отримати в одному з поштових відділень чергову партію психотропу MDMA.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 305 (контрабанда наркотичних засобів) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення затриманій про підозру. Їй загрожує до 10 років в'язниці.

Тривають слідчі дії щодо притягнення до відповідальності всіх причетних до контрабанди і збуту психотропів.

Нагадаємо, у вересні в столиці поліція викрила нарколабораторію з виготовлення психотропів і культивування нарковмісних рослин. Універсальну нарколабораторію порушники облаштували в гаражному боксі. Під час санкціонованого обшуку оперативники вилучили понад 150 г марихуани, 50 г амфетаміну, 20 л прекурсорів для його синтезу і кущі конопель.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення