У Києві школярам зірвали 1 вересня через повідомлення про мінування (відео)

Сьогодні столичну гімназію №32, яка знаходиться на вул. Івана Федорова, 2 неподалік від перинатального центру міста, «замінували».

Повідомлення про те, що надійшов сигнал про мінування школи, батьки гімназистів отримали у Viber-групи трохи пізніше 7 години ранку. На місце оперативно прибули поліцейські, кінологи та пожежники. До школи нікого не запускали.

Після 08.00 батькам почали повідомляти, що 1 вересня таки відбудеться. Спочатку до гімназії запустили учнів старших класів, згодом – початкової школи. Втім, не всі учні змогли побачитись із вчителями та однокласниками, адже батьки після підтвердження інформації про мінування відвезли дітей додому, або ж забрали із собою на роботу.

Зазначимо, що гімназію №32 мінують не вперше. Так, рівно тиждень тому – 25 серпня – будівлю вже «мінували». Тоді весь персонал гімназії вивели за паркан, а саму територію заповнили і обслідували поліцейські, кінологи із собаками, вибухотехніки. Протягом 4 годин довелося чекати, аби потрапити до будівлі гімназії. Перед цим повідомлення про замінування цього ж учбового закладу надходило 3 червня. Судячи з повідомлень у соцмережах, загалом цього року було 6 повідомлень про мінування гімназії №32.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення