У Києві син зарізав рідну матір за пляшку горілки

 СЕГОДНЯ

У Києві син через пляшку горілки убив рідну матір на очах у дитини. Хлопчик розповів правоохоронцям деталі події.

Надзвичайна подія сталася в будинку на вулиці Маяковського – в двокімнатній квартирі, в якій проживав 36-річний чоловік разом зі своєю матір'ю. Одну з кімнат сім'я здавала знайомому з його 11-річним сином.

Власники квартири постійно пиячили. У той день чоловіки вирішили відзначити день народження жінки, що повинен був відбутися днями. Всі разом сходили до магазину і купили кілька пляшок горілки. Поки дорослі "святкували", хлопчик грав на кухні.

Під час застілля чоловіки вийшли на балкон, а коли повернулися, то побачили, що жінка сховала одну з недопитих пляшок в своєму одязі. Син розлютився і почав сварку, а потім схопив ніж і вдарив матір в груди. Побачивши, що жінці стало погано, чоловіки допомогли їй дійти до ліжка, а самі продовжили святкування.

Протягом години про потерпілу ніхто не згадував, а коли чоловіки прийшли, побачили, що вона померла. Після цього викликали "швидку". Медики констатували смерть, про що повідомили в поліцію.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Деснянського управління поліції, яка затримала власника квартири. У скоєному чоловік зізнався, вилучені речові докази направили на експертизу. З 11-річним свідком працюють психологи та поліцейські.

Затриманому оголошено про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від семи до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, в під'їзді будинку на вул. Празькій у Дніпровському районі сталася різанина. Як розповіли в ГУ НП Києва, за попередніми даними мати з 19-річним сином, перебуваючи в нетверезому стані, влаштували сімейні розборки. Після словесної перепалки в хід пішли кулаки. "Захищаючись від нападок сина, 39-річна жінка схопила ножа і вдарила хлопця в груди. Пораненого госпіталізували, а жінці доведеться відповідати за свій вчинок", – розповіли столичні поліцейські.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення