У Києві слідчого ДБР затримали п'яним за кермом автомобіля

У Києві поліцейські затримали слідчого Державного бюро розслідувань за керування автомобілем у нетверезому вигляді. Про це повідомляє прес-служба бюро.

Повідомляється, що 26 лютого о 1:30 в Києві екіпаж Національної поліції зупинив автомобіль, водієм якого виявився слідчий ДБР, який мав ознаки алкогольного сп’яніння.

Стосовно нього складено протокол про адміністративне правопорушення з ч.1 ст. 130 (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу про адміністративні прорушення

"Ми дочекаємося результатів перевірки, яку проведе Управління внутрішнього контролю, і після цього будемо приймати рішення стосовно цього працівника. Це не буде затягнуто у часі", – повідомив директор ДБР Роман Труба.

Він нагадав, що кожен працівник ДБР має пам’ятати про відповідальність перед суспільством:

"Ми – новий правоохоронний орган, який має стати прикладом для інших. Тому ніхто з наших працівників не має права на помилку, і ми нікого не будемо "прикривати": не можна працювати в ДБР та порушувати закон. Кожен, хто буде це робити, має піти з Державного бюро розслідувань"

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення