У Києві сміттєвоз переїхав жінку з дитиною (відео)

У крові водія-винуватця знайшли алкоголь. Драгер виявив 1.91 проміле, що майже в 10 разів перевищує максимально допустимий рівень.

Поліцейські затримали водія. Відкрито кримінальне провадження за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху (ч.2 ст.286 КК України).

Санкція статті передбачає позбавлення волі до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами терміном до трьох років.У крові водія-винуватця знайшли алкоголь. Драгер виявив 1.91 проміле, що майже в 10 разів перевищує максимально допустимий рівень. Поліцейські затримали водія. Відкрито кримінальне провадження за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху (ч.2 ст.286 КК України). Санкція статті передбачає позбавлення волі до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами терміном до трьох років.

У Києві сміттєвоз наїхав на матір з дитиною. Жінка загинула на місці, хлопчик госпіталізований, повідомляє столичне управління Нацполіції.

Інцидент стався 22 серпня о 13:55 на вулиці Флоренції.

"За попередньою інформацією, водій сміттєвоза, в стані алкогольного сп'яніння, робив маневр "задній хід" і травмував 46-річну жінку з 4-річним хлопчиком. Від отриманих травм потерпіла померла на місці, а дитину з травмами голови госпіталізували в лікарню", - йдеться в повідомленні.

У крові водія-винуватця знайшли алкоголь. Драгер виявив 1.91 проміле, що майже в 10 разів перевищує максимально допустимий рівень. Поліцейські затримали водія. Відкрито кримінальне провадження за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху (ч.2 ст.286 КК України). Санкція статті передбачає позбавлення волі до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами терміном до трьох років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення