У Києві собака провалився під кригу, його врятували в останній момент (відео)

У столиці рятувальники, а також небайдужі врятували собаку, який провалився під кригу. Про це повідомляє пресслужба ДСНС України.

"Прибувши на місце, бійці побачили біля берега багато людей та ледь виглядаючого песика, що з останніх сил намагався втриматись на поверхні води. Пробираючись через кригу, що була слабкою та крихкою, рятувальник швидко дістався до песика. Далі їх вже двох оперативно дотягнули до берега інші рятувальники", - йдеться у повідомленні.

Як згодом стало відомо, власниця собаки вийшла зі своїм улюбленцем на прогулянку, та в ході гри пес заскочив на кригу, і провалився. Власниця спершу намагалась самостійно врятувати свого чотирилапого друга, але через сильний мороз та холодну воду змогла зайти лише по пояс. Коли жінка зрозуміла, що самостійно не зможе дістати свого домашнього улюбленця, жінка зателефонувала до рятувальників. Як тільки собаку було врятовано, небайдужі громадяни надали простирадла та теплі ковдри, аби відігріти його. Власниці ж собаки надали допомогу медики.

На щастя, цей випадок обійшовся без жертв.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення