У Києві спецназ затримав зловмисника, який зґвалтував жінку на очах доньки

Вночі в Києві в парку Андрія Малишка чоловік, погрожуючи ножем, зґвалтував 38-річну жінку на очах у її 14-річної дочки і друзів.

Як повідомляє прес-служба київської поліції, жінка поверталася разом з друзями і дочкою додому через парк. Раптом вони почули жіночий крик і побачили, як невідомий тягне за волосся дівчину. Свідки відразу зателефонували в поліцію і почали кричати, щоб чоловік відпустив її.

Зловмисник переключив свою увагу на компанію, а дівчині вдалося втекти. Тоді чоловік дістав ніж і, погрожуючи потерпілій, відвів її в сторону і зґвалтував. Після чого з місця пригоди зник.

Співробітники полку поліції особливого призначення № 1, які прибули на місце злочину, за прикметами оперативно знайшли і затримали чоловіка, якого в подальшому постраждала і свідки впізнали.

Встановлено, що зловмисник — 30-річний киянин. Зараз він затриманий в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 152 (Зґвалтування) Кримінального кодексу України. Фігуранту загрожує від трьох до п’яти років ув’язнення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення