У Києві спіймали злодія, який обчистив 17 квартир

У столиці слідчі довели причетність чоловіка до 17 квартирних крадіжок і грабежів, розповіли в ГУ НП Києва.

Так, протягом року до чергової частини Дніпровського управління поліції надходили повідомлення про крадіжки з квартир киян. Зловмисник викрадав з будинків цінні речі, в тому числі золоті прикраси, гроші, комп'ютерну техніку та телефони.

При огляді місць події правоохоронці помітили, що зловмисник обкрадав лише квартири на другому поверсі. Проникав у помешкання за допомогою викрутки, якою віджимав вікна.

"Ми проаналізували кожне правопорушення і з'ясували, що до злочину причетна одна й та ж особа. Зловмисник попався після пограбування жінки. Ним виявився уродженець сусідньої держави, 1979 року народження, раніше судимий за аналогічні злочини. У ході слідства чоловік зізнався, що скоїв 17 квартирних крадіжок. Викрадені речі здавав у ломбарди або збував на ринках, а отримані кошти витрачав на власні потреби ", – розповів начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін.

Слідчі Дніпровського управління поліції розслідують два кримінальні провадження за ч. 2 ст. 186 (грабіж), а також за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Фігуранту оголошено повідомлення про підозру у скоєнні злочинів та обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Йому загрожує до шести років позбавлення волі

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення