У Києві сталась стрілянина, на місце примчали одразу 5 поліцейських авто (фото, відео)

У столиці в Голосіївському районі увечері 8 червня сталась стрілянина. Очевидці розповіли редакції "Надзвичайних новин", що стріляли біля АЗС WOG, що на проспекті Науки, 49. Зовсім поруч - гаражний кооператив. Там криміналісти розставляли таблички: очевидно, біля знайдених гільз.

Серед порушників спокою - молодики, яким на вигляд років по 20. Чи були вони в стані алкогольного сп’яніння - питання риторичне. Адже крім того, що стрілки перебували на вулиці, коли настала комендантська година, вони занадто зухвало розмовляли з поліцейськими. Явно не намагаючись виправдатись, а довести свою правоту.

Про лякаючі звуки, що доносились з вулиці, повідомили у місцевих телеграм-каналах близько 23:00. Проте розбірки з копами тривали і після опівночі.

"Перекрили вулиці, приїхало 5 екіпажів (патрульної поліції та криміналистичної лабораторії, - Ред.). Вивели ще якихось двох (чоловіків, - Ред.) між будинками - сперечаються, розбираються", - йдеться у дописі каналу "Реальный Киев".

Повідомляється, що стрілків, які порушили громадський порядок і дуже налякали мешканців навколишніх багатоповерхівок, а потім ще й не давали спати своїми криками, затримали і склали на них протокол. Як уточнили редакції "Надзвичайних новин" джерела у правоохоронних органах, у складеному протоколі фігурує наступна фраза:

"Здійснив постріли у зв’язку з народженням дитини".

Ось такі звуки стрілянини почули вчора ввечері жителі столичного проспекту Науки:

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення