У Києві сталася п'яна ДТП за участю військовослужбовця (відео)

Автівка з нетверезим військовослужбовцем за рулем виїхала на смугу зустрічного руху на столичній Борщагівці. Про це повідомляє спільнота Київ Оперативний на своїй сторінці у Фейсбук.

"Жінка з чоловіком на Subaru, державний номер AA8377HO, на Героїв Севастополя виїхали на смугу зустрічного руху, прямо на автомобіль Mitsubishi, який рухався на зустріч. На щастя, водієві Mitsubishi вдалося уникнути зіткнення. Після короткої словесної перепалки, водій Mitsubishi побачив, що і чоловік, і жінка сильно п'яні.

Водій Mitsubishi наздогнав Subaru вже на вулиці Борщагівській, вийшов з авто і жестами показував, щоб п'яний водій зупинився на узбіччі, поряд з його автомобілем. Той спочатку намагався наїхати на водія, але замість цього просто в'їхав в задню частину Mitsubishi.

Відразу після аварії, і чоловік і жінка почали запивати горе алкоголем, ну і загрожувати всім навколо.

Після приїзду екіпажу патрульної поліції, чоловік і жінка почали заперечувати те, що вони були за кермом. Тест на стан алкогольного сп'яніння показав 1,8 проміле. І, до речі, найжахливішим покаранням для нетверезого чоловіка сталося тоді, коли на місце ДТП приїхала його дружина",-йдеться у повідомленні

За інформацією спільноти, герой пригоди- Ковальов Олег Сергійович, за його словами-військовослужбовець військової частини № 5154.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення