У Києві сталася пожежа в офісній будівлі

 Канал 112

У Києві сталася пожежа В одноповерховому офісній будівлі на території одного з підприємств по вул. Клеманской. Про це повідомили в прес-службі ГУ Державної служби з надзвичайних ситуацій міста Києва.

Повідомлення про інцидент надійшло рятувальникам о 6:12 20 січня. На місце події прибули пожежники. Як виявилося, пожежа виникла в коридорі загального користування на стіні в місці розташування розетки. Швидкому поширенню полум'я сприяла пластикова обшивка стін коридору, горіння супроводжувалося інтенсивним задимленням.

Завдяки оперативним та скоординованим діям пожежників вже в 7:24 загоряння було локалізовано та припинено подальше поширення полум'я. В 8:03 пожежа була ліквідована.

Внаслідок займання знищено покрівлю та перекриття на площі 250 кв. м, пошкоджено оздоблення стін, офісна техніка та меблі.

На місці пожежі працювало 14 одиниць основної та спеціальної пожарноспасательной техніки, а також 56 чоловік особового складу.

Ймовірною причиною пожежі є коротке замикання електропроводів з послідуючим горінням, проте остаточну причину встановить слідство.

Жертв та постраждалих під час пожежі немає.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення