У Києві сталася пожежа в ресторані, згоріла внутрішня обробка і дах

Вранці в п'ятницю, 16 листопада, на вулиці Івана Кудрі в Києві сталася пожежа в ресторані грузинської кухні Gaga. Пожежа почалася близько 10 ранку.

Як повідомляє "Інформатор", вогонь поширився на внутрішні приміщення і дах будівлі. На місці працювали рятувальники ДСНС Києва, патрульні поліцейські і медики швидкої допомоги.

Попередньо, ніхто не постраждав. Локалізувати полум'я пожежникам вдалося о 10:50. Очевидці стверджують, що пожежа в ресторані відбувається вже не перший раз. Аналогічна подія трапилася кілька місяців тому, тоді в ресторані вигоріла кухня.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що 13 листопада на Оболоні сталася масштабна пожежа в висотці на Героїв Сталінграда, 2-Д. В ДСНС розповіли, що загорілися кабелі з 5-го по 23-й поверхи будинку. Вогонь поширився також і на коридор на 19-му поверсі і на одну з квартир на 20-му поверсі. З будівлі екстрено евакуювали на безпечну відстань 60 мешканців будинку. Пожежні врятували із задимленого приміщення 10 дорослих і п'ятьох дітей. Ніхто з людей не постраждав

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення