У Києві сталася пожежа в житловому будинку: евакуйвано 26 людей

24 липня, о 22:53 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу в 5-поверховому житловому будинку на вул. Саксаганського, 41, що у Голосіївському районі столиці.

До місця виклику одразу ж було направлено вогнеборців із найближчих пожежно-рятувальних підрозділів. По прибуттю було встановлено, що загоряння сталося в серверній у підвальному приміщенні. Пожежа супроводжувалася сильним задимленням, тому рятувальники, не гаючи часу, приступили до евакуації мешканців будинку та гасіння пожежі. Крім того, проводилися роботи по випуску диму з верхніх поверхів.

Завдяки оперативним та злагодженим діям пожежно-рятувальних підрозділів, 25 липня, о 00:18 пожежу на площі 30 кв. м вдалося локалізувати, при цьому запобігши розповсюдженню полум’я на верхні поверхи житлового будинку, а о 00:43 – ліквідувати.

Під час гасіння пожежі рятувальники вивели на безпечну відстань 20 мешканців будинку з верхніх поверхів.

Внаслідок пожежі, приміщення серверної та обладнання, яке там знаходилося вигоріло повністю.

На місці події працювало 10 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 38 чоловік особового складу підрозділів Київського гарнізону.

Жертв та постраждалих немає.

Причина виникнення пожежі наразі з’ясовується.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення