У Києві сталася пожежа в житловому будинку: повністю згоріла квартира

 СЕГОДНЯ

У Києві в житловому будинку на проспекті Рокоссовського сталася пожежа, внаслідок якої повністю вигоріла квартира. Про це повідомили в столичному ДСНС.

"Сьогодні, 20 липня, о 02:59 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України в м. Києві надійшло повідомлення про те, що в житловому будинку на пр. Рокосовського, 3-В, в Оболонському районі столиці, виникла пожежа", – йдеться в повідомленні.

На місці інциденту рятувальники встановили, що горіла однокімнатна квартира на 3 поверсі 9-поверхового житлового будинку. О 3:34 пожежу вдалося локалізувати, а о 4:04 його вже ліквідували. Але вогонь встиг повністю знищити квартиру.

"На місці події було задіяно 4 одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 15 чоловіків особового складу підрозділів Головного управління ДСНС України в м.Києві", – відзначили рятувальники.

Крім того, під час гасіння пожежі вивели на безпечну відстань верхніх поверхів 23 людини, ніхто не постраждав. На даний момент причина виникнення пожежі встановлюється

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення