У Києві сталася смертельна пожежа у хостелі, люди вистрибували з вікон (фото)

У столиці сьогодні вночі сталася пожежа у хостелі. У результаті одна людина загинула, ще одна постраждала. Про це повідомляє ГУ ДСНС України у м. Києві.

Повідомлення про пожежу на вул. Симиренка, 36, що у Святошинському районі столиці, надійшло на "101" о 03:00. Пожежа виникла в житловій кімнаті, розміщеній на 3-поверсі 3-поверхової адміністративної будівлі, переобладнаній під хостел. О 03:31 пожежу було локалізовано та о 03:53 ліквідовано на площі 40 кв. м.

"Попередньо в кімнаті знаходилось три особи. На момент прибуття бійців один з них вистрибнув з вікна 3-поверху та отримав травму, попередньо - перелом ключиці. Інший вибіг по сходах на вулицю, а третього чоловіка, 1987 року народження, було виявлено без ознак життя під час гасіння пожежі. Постраждалого чоловіка, що отримав травми від падіння з висоти, було госпіталізовано до 1-ї обласної клінічної лікарні для обстеження", - розповіли у пресслужбі.

На місці події працювало 7 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 28 осіб особового складу підрозділів ГУ ДСНС України у м. Києві.

Наразі причина виникнення пожежі встановлюється.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення