У Києві сталася стрілянина

Між знайомими виник конфлікт, у результаті якого правопорушник кілька разів вистрілив у опонента із пневматичного пістолета. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва

Подія трапилася у Подільському районі столиці. До поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Нижній Вал до аптеки забіг невідомий із пораненням ока та попросив викликати «швидку». Потерпілого госпіталізували.

Як повідомив начальник Подільського управління поліції Владислав Іщенко, у ході спілкування з потерпілим правоохоронці встановили, що між чоловіками виникла сварка на ґрунті ревнощів. Внаслідок інциденту один із них дістав пневматичний пістолет і тричі вистрелив в опонента.

«У ході оперативно-розшукових заходів ми встановили місцезнаходження правопорушника і затримали його. Ним виявився раніше не судимий 27-річний місцевий житель. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною першою статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Слідчі за погодженням із процесуальним керівником, повідомили фігуранту про підозру. Фігурантові загрожує до восьми років позбавлення волі», - додав правоохоронець.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення