У Києві сталася стрілянина

 УНН

У Києві на Борщігівці невідомий чоловік вистрілив з пристрою для відстрілу гумових куль у нетверезого дебошира. Про це повідомили в прес-службі поліції Києва.

Близько опівночі до Святошинського управління поліції столиці надійшло повідомлення про звуки пострілів у дворі житлового будинку.

На місце виїхали поліцейські, які встановили, що невідомі молодики на вулиці заступилися за жінку, на неї голосно кричав та ображав її нетверезий чоловік. У результаті дебошир спровокував бійку. Конфлікт через нетривалий час припинився. Проте згодом мешканці будинку почули звуки пострілів і викликали поліцію.

Також довелося викликати лікарів швидкої медичної допомоги, адже один із молодиків вистрілив у нетверезого чоловіка з пристрою для відстрілу гумових куль. 30-річного постраждалого із вогнепальними пораненнями тулуба доставили до лікарняного закладу.

На місці події вилучені гільзи, які направили на експертизу.

Слідчим відділом Святошинського управління поліції столиці відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від трьох до семи років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення