У Києві стався спалах коронавірусу в гуртожитку КПІ

У столичному Інституті спеціального зв'язку та захисту інформації Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського" стався спалах зараження на коронавірусну інфекцію. Про це повідомив виконуючий обов'язки директора "Київського міського лабораторного центру МОЗ України" Сергій Чумак.

За його словами, в одному з гуртожитків лабораторно підтверджено 52 випадки захворювання на коронавірус серед курсантів.

"Перші чотири випадки були виявлені з 22 по 24 липня. За вчора в закладі протестували ще 61 курсанта, які були контактними з хворими. Серед них сьогодні - 48 позитивних результатів дослідження методом ПЛР", - сказав Чумак.

Всього в гуртожитку проживають 152 курсанта.

Чумак додав, що в гуртожитку проводиться дезінфекція. Всі інші контактні особи під контролем. Щоб запобігти поширенню інфекції серед курсантів в гуртожитку, визначені місця для ізоляції хворих.

Зазначимо, що станом на 26 липня загальна кількість хворих на коронавірусну інфекцію в Україні сягнула 64 849. Від початку епідемії померло 1605 пацієнтів, одужало 35 807 осіб.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення