У Києві суд заарештував педофіла, який брав участь у груповому зґвалтуванні

 СЕГОДНЯ

Шевченківський районний суд Києва заарештував підозрюваного у зґвалтуванні, який п'ять років переховувався у Молдові. Про це повідомляє пресслужба столичного главку Національної поліції.

У поліції повідомили, що у 2014 році до них звернулася жінка і повідомила про те, що застала сина за переглядом у соціальній мережі відео знущань і зґвалтування дівчини.

"Слідчі порушили кримінальні провадження у ч. 2 ст. 127 (Катування), ч. 2 ст. 153 (Сексуальне насильство), ч. 5 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України, в рамках якого вилучили відеоматеріал, який, згідно з висновком експертів, містив правопорушення з ознаками дитячої порнографії", – йдеться у повідомленні.

Поліція встановила усіх п'ятьох учасників злочину, чотирьох підозрюваних затримали. При цьому п'ятий фігурант встиг втекти з України і переховувався у Молдові. Наразі його затримали місцеві правоохоронці і передали українським колегам.

"Конвой доправив затриманого до Києва, і Шевченківський районний суд обрав йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без можливості внесення застави. Зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі", – уточнили в поліції.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення