У Києві судитимуть організаторів нелегальних “казино” з мільйонними прибутками

 УНН

Група осіб під виглядом інтернет-лотерей замасковано надавали доступ клієнтам до заборонених азартних ігор та отримувала мільйонні прибутки. Про це повідомляє з посиланням на прес-службу прокуратури міста Києва.

“В ході проведення ряду слідчих розшукових дій було задокументовано діяльність групи осіб, які під виглядом інтернет-лотерей замасковано надавали доступ клієнтам до заборонених азартних ігор”, — йдеться у повідомленні.

Під час обшуків за місцем проживання фігурантів, а також у приміщеннях гральних закладів, слідчі вилучили чорнові записи, комп’ютерну техніку, а також платіжні картки, через які здійснювалася легалізація мільйонних прибутків.

Правоохоронцям вдалося підтвердити причетність фігурантів до організації нелегального бізнесу та “відмиванню” коштів, отриманих злочинним шляхом.

На даний час досудове розслідування у кримінальному провадженні завершено. Усім трьом фігурантам повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень за ч. 3 ст. 28, ч. 1 ст. 203-2 та ч. 2 ст. 209 КК України (зайняття гральним бізнесом у складі організованої групи, легалізація доходів, набутих злочинним шляхом).

Після ознайомлення стороною захисту з матеріалами слідства, обвинувальний акт відносно 3-х осіб буде направлено до Дніпровського районного суду м. Києва для розгляду по суті. За вчинене їм загрожує до 12 років позбавлення волі

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення