У Києві судитимуть викрадачів людей

Зловмисники насильно посадили чоловіка у автомобіль, де під погрозою ножа відібрали у нього сумку із грішми та особистими речами, а після викинули його із авто та втекли. Тепер правопорушникам загрожує до десяти років позбавлення волі із конфіскацією майна. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва

Як розповів начальник слідчого відділу 1-го відділення Оболонського управління поліції Ігор Левчишин, на початку квітня до правоохоронців звернувся киянин із повідомленням про те, що його побили, викрали та пограбували невідомі особи.

«Потерпілий розповів, що дорогою на роботу він помітив на узбіччі автомобіль, біля якого стояв чоловік, а всередині знаходилося ще двоє. У момент, коли він проходив повз, невідомий його кілька разів вдарив по голові та силоміць посадив у салон», - повідомив підполковник поліції.

Нападники пригрозили чоловіку ножем і відібрали у нього сумку, в якій було 10000 гривень, 100 доларів, фірмовий годинник та документи. Коли вони заїхали у тупик, викинули «жертву» із автомобіля, а самі розбіглися у різні сторони, залишивши «Фольксваген».

«Провівши ряд оперативно-розшукових заходів, оперативники встановили та затримали за місцем проживання всіх трьох підозрюваних. Ними виявилися мешканці міста Шостка Сумської області, 1983, 1988 та 1995 років народження. Один із затриманих – раніше судимий», - зазначив начальник слідчого відділу.

Нападникам обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

«На теперішній час досудове розслідування завершено та обвинувальний акт передано до суду. Відповідно до частини другої статті 187 (Розбій) та частини другої статті 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України, чоловікам загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна», - розповів Ігор Левчишин.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення