У Києві судитимуть власницю турфірми, яка ошукала туристів на 1,3 млн грн

До районного суду Києва скерували обвинувальний акт щодо шахрайських дій власниці туристичної фірми, яка ошукала громадян на 1,3 млн грн. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Підприємством керувала 34-річна жінка, яка завдала туристам матеріальної шкоди на майже 1,3 млн гривень. Керівниця турагенції брала гроші за путівки, а коли наближався термін поїздки – тур скасовувався, і гроші не повертала. Обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 4 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України скеровано до районного суду", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що з травня до Дарницького управління поліції звернулося декілька десятків киян, які у туристичному агентстві замовили відповідні послуги, але не отримали їх та втратили гроші. Потерпіли раніше неодноразово користувалися послугами даної турфірми, тому цього разу не укладали договорів на передачу грошей та отримання туристичних послуг, а іноді гроші просто перераховувалися на банківську картку. Таким чином ошукали 30 клієнтів.

Зловмисниці загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Також суд розгляне цивільні позови потерпілих щодо відшкодування матеріальних збитків.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення