У Києві теща підрізала зятя, поціливши точнісінько у живіт

У Києві правоохоронці затримали жінку, яка тяжко поранила свого зятя. Під час з’ясування стосунків порушниця вдарила родича ножем у живіт. Вже через півгодини поліцейські затримали зловмисницю неподалік місця проживання. Про випадок повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

Різанина сталась у квартирі на вулиці Ентузіастів. Лікарі екстреної медичної допомоги повідомили на "102", що виявили чоловіка з ножовим пораненням живота.

"Під час сімейного застілля між родичами виникла суперечка на побутовому ґрунті, у ході якої жінка кухонним ножем вдарила зятя у живіт. Після скоєного вона пішла з квартири, а очевидці викликали потерпілому "швидку". Чоловіка госпіталізували до медичного закладу з проникаючим колото-різаним пораненням. З оселі слідчо-оперативна група вилучила ніж зі слідами бурого кольору та інші речові докази", - розповів слідчий Дніпровського управління поліції Юрій Черниш.

Вже через півгодини правоохоронці виявили підозрювану неподалік від місця проживання. Ми затримали жінку в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Порушницею виявилась місцева мешканка, 1970 року народження.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення