У Києві троє чоловіків зарізали двірника

Мертвого чоловіка із ножовими пораненнями виявили у підсобному приміщенні будинку на вулиці Інституцькій у Печерському районі. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва

"На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, керівництво районного та Головного управлінь поліції, кінологічна служба, працівники управління оперативно-технічних засобів.

Після спілкування із очевидцями було встановлено особу загиблого. Ним виявився 58-річний чоловік, який працював двірником та проживав у підсобному приміщенні.

При проведенні огляду місця події встановлено, що із приміщення зникли особисті речі чоловіка - телевізор, ноутбук та три мобільних телефони.

Поліцейські опитали свідків, а також вилучили докази та записи з камер відеонагляду. У ході слідчих дій та оперативно-розшукових заходів поліція встановила, що до вбивства можуть бути причетні троє чоловіків, яких зафіксували камери відеоспостереження.

Оперативники швидко встановили чоловіка, який підозрюється у вбивстві. У порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України його затримали на залізничному вокзалі. Це – 37-річний безробітній уродженець Запоріжжя, який вже мав проблеми з законом.

Зловмисник пояснив, що разом зі своїми знайомими він пішов до помешкання потерпілого, аби заволодіти його майном. Вони накинулися на потерпілого з кулаками, а один зі зловмисників наніс йому ножові поранення. Після цього вони забрали три мобільні телефони, ноутбук і телевізор",-йдеться у повідомленні

Слідчим відділом Печерського управління поліції розпочато кримінальні провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) та за ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Оперативники розшукують спільників чоловіка.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення